Pegas lansează biciclete și trotinete electrice

447
Pegas lansează biciclete și trotinete electrice - practicdinamicnegru-1499873481.jpg

Articole recomandate

Atelierele Pegas lansează seria de bicicletele electrice Practic Dinamic, dar și fatbike-ul Suprem Dinamic.Trotinetă electrică Scandal sau longboard-ul electric Scandal sunt vehicule urbane și contemporane care completează colecția "electrică" de la Pegas, potrivit Digi 24.


Lansarea colecției de biciclete și vehicule electrice are loc între 12 și 16 iulie în cadrul Festivalului Electric Castel de lângă Cluj Napoca, Transilvania, potrivit start-up.ro.


"Pegas intră în lumea electrică și acest pas vine ca o urmare firească a cerințelor actuale. Scopul nostru este de a oferi metode de transport bazate pe două roți într-o notă totală de relevanță. Adaptarea la nevoile curente este un deziderat, iar colecția de biciclete și vehicule electrice sunt răspunsul nostru ferm la cerințele actuale. Bicicletele electrice, trotineta electrică sau longboard-uri asemenea sunt variantele propuse de Pegas pentru mișcare și deplasare într-un mod unic și din care rezultă o experiență deosebită", motivează Andrei Botescu, co-fondatorul Atelierelor Pegas.


Astfel, dacă vrei să mergi prin orașul tău, indiferent de destinație, Practic Dinamic îți oferă posibilitatea unei deplasări care se transformă într-o călătorie ce combină libertatea de a alege cea mai bună metodă de deplasare cu notă de eficiență. Puterea de 250W a motorului său, bateria integrată în tija de șa sau autonomia de peste 50km sunt argumente care își vor redefini mersul pe bicicletă.


Suprem Dinamic costă 6.900 de lei, Practic Dinamic costă 4.500 de lei, Longboard-ul ajunge la 2.600 de lei, iar trotineta electrică ajunge la 2.600 de lei.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5006 secunde