Parlamentul European caută parteneri media

81
Parlamentul European caută parteneri media - parlamentuleuropeancautapartener-1518706174.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală Comunicare a Parlamentului European (DG COMM) anunță publicarea unei noi cereri de propuneri pentru parteneriate media, care au ca obiectiv promovarea și multiplicarea identității, rolului și naturii politice a Parlamentului European. 
Solicitanții trebuie să își depună candidatura pentru un parteneriat până cel târziu pe 28 februarie 2018. Parteneriatele au un caracter multianual, iar candidaturile se depun pentru întreaga perioadă 2018 - 2019. 


Doar partenerii selectați vor fi eligibili pentru acordarea unui grant în perioada 2018 - 2019. Ulterior încheierii unui contract de parteneriat, partenerii pot solicita un grant. 


Proiectele, care pot beneficia de co-finanțare de până la 60% din costurile eligibile totale, trebuie să fie depuse respectând condițiile stipulate în cererea de propuneri de proiecte pentru granturi în categoria media, cerere care va fi lansată ulterior. 
Formularele de candidatură pentru parteneriat și grant se vor completa în limba engleză. Majoritatea celorlalte documente solicitate în dosarul de candidatură pot fi depuse în orice limbă oficială a UE (inclusiv română). Detalii complete se regăsesc la pagina dedicată parteneriatelor și granturilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 15 Februarie 2018
Stire din Economie : Dolarul a pierdut 3,74 bani
Joi, 15 Februarie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 1.0418 secunde