O nouă benzinărie Rompetrol în Chișinău

318
O nouă benzinărie Rompetrol în Chișinău - rompetrol1-1548094153.jpg
Rompetrol Moldova, subsidiara locală a Grupului KMG International, a deschis recent o nouă stație în Chișinău, în sectorul Ciocana - bulevardul Mircea cel Batrân, nr. 25. În prezent, compania operează în capitala Republicii Moldova cu un număr de 39 de benzinării Rompetrol. 


"Rompetrol a continuat și în 2018 să își crească prezența în Moldova atât prin deschiderea de noi stații cât și prin poziționarea ca cel mai mare furnizor de carburanți la nivel național. Aprecierea clienților noștri pentru produsele și serviciile Rompetrol ne-a susținut în deschiderea a 11 noi benzinării în ultimii doi ani, iar prin implicarea celor peste 900 de angajați am reușit să fim tot mai aproape de aceștia", a declarat Serghei Sevcenco, directorul general al Rompetrol Moldova.

Cu o suprafață totală de circa 2.600 metri pătrați, noua stație a fost gândită și realizată în linie cu noul concept al stațiilor Rompetrol, care vizează crearea unui ambient distinct prin îmbinarea nevoilor și așteptărilor clienților cu cele mai bune soluții tehnice.


Situată în oraș, stația oferă prin magazinul și cafeneaua aferentă un spațiu de relaxare și întâlnire a clienților, dar și a celor din zonă. Suprafața alocată acestora de peste 200 metri pătrați este cea mai mare din rețeaua Rompetrol, la care se adaugă și o terasă exterioară de circa 60 de metri pătrați.


Pentru rapiditatea alimentării cu carburanții Rompetrol, benzinăria este dotată cu trei pompe multiprodus inclusiv gaz petrolier lichefiat (două pompe cu 10 pistoale și o pompă cu 8 pistoale), care oferă clienților gamele de carburanți Efix și EfixS produse de Petromidia Năvodari - cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai moderne din regiunea Mării Negre.

"Investiția va avea și un impact social, atât prin cele 15 locuri de muncă nou create, cât și prin impozitele locale generate de activitatea stației", a adăugat Serghei Sevcenco.

Din 2002 și până în prezent, Rompetrol a devenit unul dintre cele mai importante și apreciate branduri din Republica Moldova, gama de combustibili Efix fiind un standard de calitate pentru toți șoferii din regiunea Mării Negre.

Gama Efix si cardul Rompetrol - introduse pe piața locală în 2008, implementarea noului concept premium și deschiderea de noi stații au permis companiei să atingă în 2018 o cotă de 24% pe piața de retail. Compania opera la finele anului trecut o rețea de 84 benzinării, 60 de magazine aferente stațiilor Rompetrol, dar și 61 de puncte distribuție GPL auto.

Prin cele două depozite din Chișinău și Giurgiulești, filiala Grupului a devenit cel mai important furnizor de produse petroliere din Moldova.


"Prin deschiderea acestei stații, KMG International își continuă dezvoltarea nu doar în România, ci și în țările în care este prezent - Republica Moldova, Georgia și Bulgaria. Experiența și know-how-ul acumulate și testate de Grup în România, sunt transpuse și oferite ulterior și clienților noștri din celelalte țări. În perioada următoare vom acordam o atenție deosebită dezvoltării activităților de comercializare a produselor (restaurant si magazin) și serviciilor din stațiile noastre, unde considerăm că există un potențial major atât pentru Republica Moldova, cât și pentru Bulgaria și Georgia", declară Vlad Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International.

XXX

La nivel regional, Grupul operează circa 1.100 puncte de distribuție carburanți în România, Moldova, Republica Moldova și Georgia, fiind un important furnizor de produse petroliere pentru parteneri din regiune (Turcia, Serbia sau Grecia). Rompetrol Rafinare – operatorul rafinăriilor Petromidia Năvodari și Vega Ploiești a fost și în 2018 cel mai mare exportator de produse petroliere al României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4115 secunde