Numărul companiilor tranzacționate pe piața AeRO se apropie de sută

116
1

Articole de la același autor

Numărul companiilor listate pe piața AeRO a crescut cu 19 unități, ajungând la 96. Vineri, 26 iunie 2015, cei 19 nou-veniți (de pe Rasdaq și de pe segmentul valorilor mobiliare Nelistate) și-au făcut debutul pe piață.

Transferul pe AeRO oferă societăților un nou început în arena pieței de capital, într-un cadru legal clar și legitim, conform standardelor europene.

Cele 19 companii ai căror acționari au decis trecerea pe această nouă piață sunt: Trameco SA Oradea, Dan Steel Group Beclean SA, Electromontaj Carpați SA Sibiu, Mobest SA București, Martens SA Galați, Fabrica de Scule Râșnov SA, Transilvana SA Ghimbav, UPET SA Târgoviște, Avioane Craiova SA, Bucur SA București, Auto Center SA București, Transcom SA București, Lido SA București, IPROLAM SA București, Athenee Palace SA București, Electroconstrucția Elco SA Suceava, Primacom SA București, Autonova SA Satu Mare și SIFI CJ Storage SA.

AeRO este o nouă șansă pentru companiile care vor să folosească piața de capital în beneficiul lor și al investitorilor, în special prin atragerea de capital pentru susținerea proiectelor, dar și pentru pregătirea pentru o viitoare trecere la un nou nivel de transparenta, listarea pe piața reglementată. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7545 secunde