Noul Volkswagen Golf poate fi comandat de la Darius Motors Constanța

644
Volkswagen lansează o actualizare a celui mai de succes model al mărci Golf, la 13.314 euro (valoare netă pentru Trendline 1.0 TSI/110 CP, 4 uși) și poate fi comandat la Darius Motors Constanța, dealer și service autorizat Volkswagen.


În afara modificărilor privind design-ul, noul model Golf cuprinde și alte noi caracteristici suplimentare: capota activă, sistem de manevrare a remorcii "Trailer Assist", control adaptiv al vitezei ACC, funcția de frânare de urgență în oraș, cu recunoașterea pietonilor, funcția "Emergency Assist", dirijare pentru asistență la parcare "Park Assist", dar și funcția "Traffic Jam Asist" menită să te ajute în cazul unui trafic aglomerat.


Noul Golf vine echipat cu un motor de 1.5 TSI EVO, dar și un nou propulsor de 1.5 litri de 96 sau 110 kW, ce este utilizat pentru prima dată și înlocuiește motorul anterior 1.4 TSI pe termen lung. Volkswagen echipează noul Golf cu un număr total de zece motare: șapte motoare TSI - 1.0 TSI (81kW/110CP) - 2.0 TSI (228kW/ 310 CP); și trei motoare TDI: - 1.6 TDI (85kW/115 CP) - 2.0 TDI (135 kW/ 185 CP).


Toate variantele de motorizare (cu excepția GTI) sunt disponibile cu o cutie de viteze manuală și cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj în 7 trepte DSG.


"Noul model Golf aduce îmbunătățiri în ceea ce privește farurile, care sunt mai mari și mai adâncite în aripi, și cu un aspect vizual mai lat datorită spoilerelor față și spate reproiectate. Interiorul este dotat cu Active Info Display și o actualizare a sistemelor de infotainment din a doua generație: ecran tactil până la 23,4 cm și software nou cu comandă prin gesturi, funcționalitate disponibilă pentru prima dată la Volkswagen", a declarat Anca Zamfir, director de vânzări Darius Motors Constanța.


Noul Golf poate fi configurat și comandat la Darius Motors Constanța, dealer și service autorizat Volskwagen la cele mai noi standarde ale mărcii. 


v v v


Darius Motors este parte a grupului "Rădăcini", unul din cei mai mari actori ai pieței auto din România, cu o experiență vastă în domeniul auto, de peste 25 de ani, ce deține centre integrate de vânzări și service în Constanța, București, Brăila, Brașov, Galați, Pitești și Ploiești. Grupul deține în portofoliul său peste 10 mărci auto de renume, iar în Constanța este prezent cu mărcile Volkswagen (Darius Motors) și Open (Rădăcini Motors).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1445 secunde