Noua colecție de vară TeX 2014 a ajuns în hipermarketurile Carrefour

384

Articole recomandate

Carrefour România a lansat, zilele acestea, noua colecție de vară TeX, brand distribuit exclusiv în rețeaua de magazine Carrefour. Pentru a marca lansarea noii colecții, hipermarketurile Carrefour din țară au găzduit prezentări de modă în ziua de vineri, 16 mai.


Până pe 28 mai, noua colecție TeX vine cu oferte atrăgătoare pentru piesele vestimentare pentru sezonul cald. Colecția se adresează întregii familii, oferind o gamă variată de haine și accesorii destinate oricărei situații, de la birou, la plimbări în oraș sau ieșiri la plajă. Culorile pastelate predomină în colecția de vară, fiind potrivite atât pentru părinți, cât și pentru cei mici.


Colecția TeX conține și articolele vestimentare ce sunt realizate din bumbac organic, fără colorant alergen sau toxic pentru om și mediu, oferind o calitate superioară și confort celor care le poartă. 


Colecția cuprinde mai multe linii: TeX Basic - ținute de zi, comode, ce cuprind pantaloni, tricouri, cămăși, jachete; TeX Casual - o categorie pentru persoanele mai puțin formale, care caută confortul; TeX Sport - produse sport cu o calitate ridicată a materialelor: țesături antiperspirante și rezistente la uzură; TeX Lenjerie - gamă de lenjerie care se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor, produsele fiind realizate din materiale de o calitate superioară, disponibile sub forma mai multor modele atractive; TeX Nightwear (pijamale) - îmbrăcăminte pentru noapte, din material plăcut și confortabil; TeX Baby - colenția TeX pentru copii și nou-născuți.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8513 secunde