Noi proiecte de investiții cu finanțare europeană, la Administrația Canalelor Navigabile

207
Noi proiecte de investiții cu finanțare europeană, la Administrația Canalelor Navigabile - noiproiectedeinvestitiicufinanta-1595527747.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile este o campioană a investițiilor cu fonduri europene. În prezent, au fost demarate alte două proiecte. A fost semnat contractul de finanțare pentru efectuarea studiului de fezabilitate la obiectivul de investiții "Modernizarea canalelor navigabile ale Dunării: Canal Dunăre - Marea Neagră și Canal Poarta Albă - Midia Năvodari în vederea creșterii siguranței navigației". Valoarea totală a proiectului este de 12.597.290,56 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile acordată de Comisia Europeană este de 9.012.298,40 lei.

Studiul de fezabilitate are în vedere identificarea soluțiilor tehnice pentru creșterea siguranței navigației, asigurarea stabilității versanților și malurilor canalelor navigabile și posibilitatea creșterii vitezei de navigație pe acestea, fără a periclita malurile secțiunii udate, a pereului din piatră brută.

Cel de al doilea contract se referă la studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiții: "Retehnologizarea ecluzei Năvodari, în vederea creșterii siguranței navigației". Valoarea totală a proiectului este de 4.141.440 lei, din contribuția Uniunii Europene fiind de 2.962.855,20 lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4628 secunde