Ministrul Finanțelor a demisionat din funcția de administrator la Nuclearelectrica

189
Ministrul Finanțelor a demisionat din funcția de administrator la Nuclearelectrica - ministrulfinantelorademisionat-1499247413.jpg

Articole de la același autor

SN Nuclearelectrica SA informează acționarii și investitorii că membrii consiliului de administrație au luat act de demisia lui Ionuț Mișa din funcția de membru al consiliului de administrație, demisie inregistrată în data de 29 iunie 2017.


Demisia ui Ionuț Mișa survine ca urmare a numirii acestuia în functia de ministru al finanțelor publice și este în conformitate cu prevederile art. 84, alin (1), litera c) din Legea 161/2003, privind unele masuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției cu modificările și completările ulterioare, potrivit cărora funcția de membru al Guvernului este incompatibilă cu funcția de membru în consiliul de administrație la societățile comerciale.


Ionuț Mișa a fost numit în funcția de membru provizoriu în consiliul de administrație al SN Nuclearelectrica SA prin Hotararea nr. 2/24.04.2017 a adunării generale ordinare a acționarilor pe o perioadă de 4 luni, începand cu data de 26 aprilie 2017.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Economie : Lovitură de teatru la Nuclearelecrica
Sâmbătă, 14 Martie 2015
Stire din Eveniment : DNA REȚINE ÎNCĂ UN PRIMAR
Pagina a fost generata in 0.56 secunde