Ministrul Felix Stroe l-a demis pe directorul Companiei CFR Infrastructură

246
Ministrul Felix Stroe l-a demis pe directorul Companiei CFR Infrastructură - ministrufelixstroe-1508863560.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a decis să-l schimbe din funcție pe Marius Chiper, directorul Companiei CFR SA. Șeful Transporturilor este indignat că trenul cu care a plecat de la București la Deva a avut o întârziere de aproape o oră. El a declarat că nu mai tolerează lipsa de respect față de călători, decretând "toleranță zero" la Căile Ferate Române. Marius Marian Chiper este director interimar din 2015.

În comunicatul transmis de biroul de presă al Ministerului Transporturilor se precizează că decizia a apărut ca urmare a analizei efectuate de către ministru încă de la preluarea mandatului.

Din analiza activității a reieșit proasta administrare și gestionare a rețelei de cale ferată, a întârzierilor nejustificate și neanunțate la timp călătorilor, dar și a situației din cadrul CFR Infrastructură.

"Calea ferată trebuie revitalizată. Nu tolerez întârzierile nejustificate, proasta gestionare a infrastructurii CFR și lipsa de respect față de călători. Decizia schimbării conducerii CFR Infrastructură vreau să fie un prim semnal că lucrurile nu mai pot continua în această manieră. Funcționarii sunt în slujba cetățenilor și nu invers, acesta este un crez la care nu voi renunța. CFR era considerată, pe vremuri, a doua armată a țării și aș vrea să îi readuc faima de odinioară", a declarat ministrul Felix Stroe.

Luni, 23 octombrie 2017, Felix Stroe i-a demis pe directorul Regionalei Căi Ferate București și pe șeful Gării de Nord.

În ultimii 27 de ani, Stroe este primul ministru al Transporturilor care s-a apucat să facă ordine la Căile Ferate, fiind și singurul care a avut curaj să intre în Gara de Nord și să meargă cu trenul. Rămâne de văzut dacă în urma schimbării șefilor, gările vor fi mai curate, iar trenurile vor respecta orarul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.5467 secunde