Ministrul Economiei recomandă companiilor din Lituania să apeleze la portul Constanța

352
Ministrul Economiei recomandă companiilor din Lituania  să apeleze la portul Constanța - ministruleconomieirecomanda-1531841640.jpg

Articole de la același autor

În marja reuniunii informale de la Viena, a miniștrilor pentru competitivitate, ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, a avut o întâlnire bilaterală cu omologul său lituanian, ministrul Virginijus Sinkevièius. Discuțiile dintre cei doi demnitari au vizat modalitățile de valorificare a potențialului ridicat al economiilor celor două țări în contextul european, precum și o mai bună cooperare între comunitățile de afaceri din cele două state.

Ministrul român al Economiei a arătat că experiența lituaniană în absorbția fondurilor structurale UE ar putea contribui la stimularea cooperării economice și a invitat companiile lituaniene să investească în diferite sectoare precum cel agroalimentar, unde România are un potențial semnificativ de producție și de aprovizionare. De asemenea, ministrul Andrușcă a recomandat companiilor lituaniene să utilizeze facilitățile portului Constanța și ale porturilor fluviului Dunărea, pentru operațiunile de afaceri cu Europa de Sud-Est, Asia Centrală și Orientul Mijlociu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0895 secunde