Mihai Daraban a primit delegația Parlamentului mexican

147
Mihai Daraban a primit delegația Parlamentului mexican - mihaidarabanparlamentmexican-1526367216.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, a primit vizita unei delegații formată din membri ai Camerei Deputaților a Statelor Unite Mexicane. Delegația a fost condusă de Victor Giorgana, președintele Comisiei de Relații Externe a Parlamentului mexican.


Mihai Daraban a reiterat disponibilitatea CCIR de a consolida relațiile comerciale dintre țările cele două state, instituția activând simultan atât pe plan intern, ca interfață între mediul de afaceri și instituțiile statului, cât și la nivel internațional, ca promotor al companiilor românești în efortul acestora de a-și internaționaliza activitatea.


"CCIR încurajează companiile românești să acceseze piețele non-UE, pentru a crește și diversifica exporturile, care în prezent merg preponderent spre piața Uniunii Europene. De asemenea, CCIR promovează în mod constant dezvoltarea mărcilor autohtone care să genereze o valoare adăugată cât mai mare pentru export", a susținut președintele CCIR.


Victor Giorgana a menționat faptul ca România reprezintă o piață de foarte mare interes pentru Mexic, având în vedere că relațiile comerciale bilaterale dintre Mexic și UE beneficiază de o serie de reglementări stabile în baza Acordului de Asociere Economică, Armonizare Politică și Cooperare. 


"Mexicul este în plin proces de identificare de noi piețe internaționale cu care să consolideze relații comerciale și economice, în contrapondere cu dependența economică pe care o are fața de statele din America de Nord", a declarat Victor Giorgana.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0727 secunde