Maria Grapini susține scutirea la plată a impozitului reinvestit în cercetare, dezvoltare și tehnologie

115
1
Maria Grapini susține scutirea la plată a impozitului reinvestit în cercetare, dezvoltare și tehnologie - untitled-1380019167.jpg

Articole de la același autor

Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Afaceri și Turism, a declarat la conferința MEDIAFAX talks about SME's că susține scutirea la plată a impozitului reinvestit în industrie și tehnologie.


"În întâlnirile cu mediul de afaceri am identificat cele mai importante cinci probleme ale IMM-urilor. Spre surprinderea tuturor, pe primul loc nu este nivelul de impozitare, ci la egalitate finanțarea și lipsa forței de muncă calificată. Trebuie să vedem cum rezolvăm problema creditării, am făcut și o întâlnire cu Asociația Română a Băncilor. Trebuie să vedem ce măsuri se pot lua astfel ca banii să ajungă în economie și nu la stat", a spus Grapini.


Potrivit acesteia, nevoia de a susține investițiile în tehnologie, precum și partea de cercetare și dezvoltare în IMM-uri este importantă pentru firmele mici și mijlocii din România. "În acest sens revin cu propunerea ca aceste investiții în industrie, în tehnologie, să fie scăzută din impozit, adică cu acea scutire de impozit pentru profitul reinvestit în aceste investiții", a arătat Grapini, potrivit Mediafax.




Comentează știrea

2009 honda cbr600rr fairings
1 iunie 2014
2009 honda cbr600rr fairings

According to our friends over at Asphalt & Rubber, that's a 10-hp increase from last year. Along with slimmer, more aerodynamic fairings and a bit more battery capacity, the team has hopes of the 529-pound bike rounding the course at an average speed of 115 mph. If it does, that would be a new record and likely enough to put it ahead of all comers. 2009 honda cbr600rr fairings http://hondacbr600rrfairingss.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3007 secunde