Litoralul românesc și Delta Dunării, promovate la Târgul de Turism al României

209
Litoralul românesc și Delta Dunării, promovate la Târgul de Turism  al României - litoralulromanesc1332273511-1352753972.jpg
Asociația Litoral - Delta Dunării va participa luna aceasta la Târgul de Turism al României, ce se desfășoară în perioada 15 - 18 noiembrie la Romexpo - București.


"Participarea constantă a Aso-ciației de Promovare Litoral - Delta Dunării la astfel de manifestări expoziționale, alături de autoritățile locale, patronatele hoteliere și agențiile de turism care vând pachete și servicii turistice pentru destinațiile «Litoral» și «Delta Dunării», este primordială pentru promovarea acestora ca destinații atractive și accesibile, atât pe pia-ța internă cât și pe cea externă", au subliniat reprezentanții Asociației.

Este deja cea de-a cincea participare la târg, iar așteptările sunt mari. "Este al cincilea an de activitate al Asociației Litoral - Delta Dunării și implicit al cincilea an în care participăm la Târgul de Turism al României. Prezența noastră la aceste manifestări este foarte importantă având în vedere potențialul turistic pe care îl au cele două destinații - litoralul românesc și Delta Dunării. Dorim ca prin promovarea celor două destinații și a ofertelor din aceste zone să atragem cât mai mulți turiști, să avem un sezon 2013 și mai bun decât cel din 2012 care, după cum bine știți, a fost cel mai bun din ultimii patru ani. Destinațiile românești trebuie să intre în competiție pentru a atrage cât mai mulți turiști", a precizat preșe-dintele Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4917 secunde