Kaufland și-a deschis piață de pește

3844
2
Kaufland și-a deschis piață de pește - piatapestekaufland-1383936388.jpg

Articole de la același autor

Mult așteptata "piață de pește" de la Kaufland, pentru care s-a muncit câteva săptămâni (întreg magazinul a fost reorganizat, iar în plus a fost construită și o cale de acces, din B-dul I.C. Brătianu, pentru mașinile de aprovizionare), s-a deschis. Iar constănțenii par să fie destul de interesați. Vineri, angajații magazi-nului nu mai pridideau în a da explicații și a prezenta marfa din vitrinele cu gheață. E drept, cumpărătorii păreau mai degrabă curioși și nu neapă- rat dispuși să cumpere, cel puțin deocamdată. Cu siguranță însă lucrurile se vor schimba, dacă și calitatea peștelui care va fi adus în continuare acolo va fi la nivelul de la deschiderea "pieței". 

Concurență mare nu prea există, cel puțin în zonă, așadar magazinul ar putea pune mâna pe mulți clienți care la această oră aleg alte hipermarketuri sau magazine de unde pot cumpăra și pește proaspăt. Ce se găsește la această oră în Kaufland? De la caras proaspăt, novac, pangasius sau plătică, la păstrăv, somon norvegian, creveți și calamar. Lista este, însă, una mult mai mare.

De exemplu, kilogramul de calamar ajunge la 40 de lei, iar kilogramul de cozi de creveți, la 75 de lei. Mai puțini bani din buzunar trebuie să scoată cei care optează pentru plătica proaspătă, care ajunge la 7 lei kilogramul, sau caras, care costă 13 lei kilogramul.

Comentează știrea

Cornelia Cernea
9 noiembrie 2013
Foarte bine

Ar fi bine daca ar aduce si hering proaspat! Se gaseste atat de rar in magazine...

valeria
22 noiembrie 2015
somon

buna ziua, imi pare bine ptru deschiderea pietei de peste , m-ar interesa niste , capatini de somon si ce pret au va multumesc si vinzare mare valeria.r

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5076 secunde