Iz de Paște la Centrul EuroLitoral. A început Târgul Cadourilor

813

Sunt expuse ouă încondeiate, iepurași de ciocolată, cozonaci, coșulețe cu flori, bijuterii hand-made, toate numai bune de dăruit
Ne mai desparte doar o săptămână de sărbătoarea Paștelui, așadar ușor, ușor trebuie să punem toate detaliile la punct, inclusiv, de ce nu, cadourile pentru cei dragi. O mână de ajutor ne dau zilele acestea și zeci de comercianți din Constanța, dar și din alte județe, care participă la Târgul Cadourilor de Paște, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură. Aceștia așteaptă vizitatorii până duminică, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo Europa) din Mamaia.
Constănțenii care vor să facă ceva cadouri mai mult sau mai puțin simbolice găsesc la târg ouă încondeiate, iepurași de ciocolată, turtă dulce dar și de pluș, cozonaci și tot felul de coșulețe cu flori sau aranjamente florale.
Nici elevii din Constanța nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia încon-deiază ouă la târg, în fața curioșilor, dar expun și icoane pictate pe lemn și piatră. Printre acești tineri talentați se numără și câțiva de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros Constanța, de la Liceul Teoretic Traian, de la Liceul de Artă, Fundația Culturală Mușata Armână sau de la Colegiul Comercial Carol I.
Bineînțeles, de la Târgul Cadourilor de Paște nu lipsesc nici comercianții de încălțăminte și îmbrăcăminte, sau cei care au la vânzare genți pentru doamne și domnișoare. Rochițele par să fie la mare căutare, încă din prima zi de târg, dar și încălțămintea de primăvară - vară. Oricum, indiferent de ceea ce expun, majoritatea standurilor sunt o explozie de culoare, semn că vara aceasta se poartă orice, în nuanțe cât mai vii.
O mică parte a comercianților afișează chiar lichidări de stoc la produse de vară, în special la încălțăminte, din colecții mai vechi, dar și reduceri la costumele pentru bărbați, de exemplu.
Cele câteva zeci de firme participante la târg expun pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați.
Târgul poate fi vizitat până sâmbătă, 7 aprilie, între orele 10.00 - 19.00, iar în ultima zi, pe 8 aprilie, între orele 10.00 - 16.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4039 secunde