Isărescu le cere băncilor să micșoreze comisioanele

133
1
Isărescu le cere băncilor să micșoreze comisioanele - isarescu1-1432743239.jpg

Articole recomandate

Comisioanele percepute de băncile de la noi pentru diverse operațiuni sunt încă mari și, dacă în condițiile unor dobânzi nominale ridicate nu se simțeau, la nivelul actual al dobânzilor se simt, iar băncile nu ar trebui să lase deponenții să se întrebe de ce să-și mai țină banii la bancă, este de părere Mugur Isărescu.


"Comisioanele la plățile de mare valoare din România trebuie să ajungă la nivel european. Am ajuns cu dobânzile la nivel european, nu mai există niciun fel de motivație ca plățile să coste mai mult în România decât în Europa. Dacă vrem să ne integrăm, face parte din obiectivul nostru", a mai spus Isărescu, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Cristi
28 mai 2015
proiect nou la nivel mondial

Nu te înfrânge singur, creându-ți tu însuți obstacole și lăsându-te pradă îndoielii. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Economie : Creditarea crește moderat
Pagina a fost generata in 0.3979 secunde