Insula Mare a Brăilei trece în exploatarea unui concern din Emiratele Arabe Unite

289
Insula Mare a Brăilei trece  în exploatarea unui concern  din Emiratele Arabe Unite - insulamareabrailei-1530636722.jpg

Articole recomandate

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Al Dahra Agriculture LLC. din Emiratele Arabe Unite a preluat compania Agricost SA Brăila.

Potrivit comunicatului dat publicității: "Agricost SA activează în sectorul agricol, având în concesiune de la statul român teren agricol în Insula Mare a Brăilei. Agricost are ca activitate principală cultivarea și comercializarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase și alte culturi nepermanente.

Al Dahra Agriculture LLC din Emiratele Arabe Unite își desfășoară activitatea în domeniul producției și comercializării cu amănuntul a florilor și plantelor naturale, a materialului săditor pentru plante și pomi, a îngrășămintelor naturale și a materialelor pentru reabilitarea terenurilor agricole etc."

Agricost este cea mai mare fermă de cereale din România și are în arendă 55.639 de hectare de teren în Insula Mare a Brăilei, terenul fiind luat în concesiune de la Agenția Domeniilor Statului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Iunie 2018
Stire din Economie : Credite pentru fermieri
Joi, 07 Iunie 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Joi, 31 Mai 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 1.6489 secunde