Inspecția Fiscală Constanța a atras suplimentar de 16,15 milioane lei

533
Inspecția Fiscală Constanța a atras suplimentar de 16,15 milioane lei - ispectiafiscala-1513006620.jpg

Articole de la același autor

În luna noiembrie 2017, inspectorii din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța au finalizat 152 de inspecții fiscale, din care: 101 la persoane juridice și 51 la persoane fizice. În urma acestora, s-au stabilit sume suplimentare la bugetul general consolidat în cuantum de 16,15 milioane lei. Pentru sancționarea neregulilor constatate au fost aplicate amenzi în valoare de 41.000 lei.

Inspecțiile fiscale au vizat, în principal, prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și respectarea de către contribuabili a reglementărilor legale privind determinarea, evidențierea și plata impozitelor, taxelor și altor obligații fiscale către bugetul general consolidat.

Mihai Steriu, șeful adjunct al Inspecției Fiscale din cadrul AJFP Constanța a precizat: "Principalele nereguli au fost constatate în modul de stabilire a taxei pe valoare adăugată, impozitului pe profit și a impozitului pe dividende, datorate de entitățile verificate, fiind stabilite suplimentar 15,35 milioane lei".

În luna noiembrie 2017, urmare a verificărilor efectuate, structura cu atribuții de inspecție fiscală din subordinea Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța a înaintat organelor de urmărire trei sesizări penale pentru un prejudiciu total în sumă de 8,74 milioane lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.572 secunde