Incidente și accidente pe mări și oceane

308
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1586354863.jpg

Articole de la același autor

Inginerul navei comerciale rusești "Norilskiy Nickel" a fost testat cu virus pozitiv, în timp ce vasul era în largul mării. Nava plecase din Murmansk spre Dudinka, Rusia de Nord-Vest și a fost nevoită să acosteze la Arkhangel. Întregul echipaj a fost debarcat și plasat în carantină.

x x x

Comandantul bulgar al unui car carrier (navă pentru transportul autovehiculelor)al companiei "K-Line" a fost găsit mort în cabina sa, pe data de 4 aprilie 2020. Vasul plecase din Laem Chabang, Thailanda, și se îndrepta spre Hai Phong, Vietnam, având circa 2.000 de mașini la bord. La plecarea din port, comandantul în vârstă de 55 de ani era sănătos. Cei aflați în relație cu nava s-au gândit că ar putea fi vorba de coronavirus.

x x x

Cargoul de mărfuri generale "Jianghai Yanghong Wei" s-a scufundat în miez de noapte, la aproximativ 50 de mile marine sud-est de Pingtan, Taiwan. O navă de salvare a fost trimisă în ajutor, dar când s-a apropiat de locul de dezastru, cargoul se scufundase deja. Cei cinci membri ai echipajului aflați în apă au fost găsiți la lumina reflectoarelor și salvați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4846 secunde