Incidente și accidente pe mări și oceane

371
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari1104-1555003394.jpg

Articole de la același autor

Nava ro-ro "Al Fayrouz" a emis semnalul de primejdie în după-amiaza de 8 aprilie 2019, după declanșarea unui incendiu la bord. Incidentul s-a petrecut în timp ce vasul se afla în sudul Mării Roșii, la 60 de mile marine de insula Farasan, Arabia Saudită. Marina saudită și Garda de Coastă a declanșat operațiunea de salvare, cei 31 de membri ai echipajului fiind evacuați în siguranță. 


x x x 
Remorcherul împingător "Vo Maria" care împingea o barjă încărcată a lovit podul de pe râul Moju, din statul Para, Brazilia. O secțiune a podului cu două mașini care tocmai atunci se deplasau pe el s-a prăbușit în apă. Nu se știe câți oameni se aflau în respectivele autovehicule. Cei cinci membri ai echipajului de remorcher au scăpat teferi din accident. 


x x x
Cargoul de mărfuri generale "BBC Amethyst" a lovit centrul de control de la ecluza Kiel-Holtenau, în timp ce intra pe Canalul Kiel. Nava plecase din Suedia spre Rotterdam. Accidentul s-a produs din cauza vitezei prea mari cu care se deplasa vasul, care nu a putut fi oprit în siguranță. Acoperișul centrului a fost deteriorat, dar ecluza nu a fost închisă. Nava s-a ales cu avarii ușoare și i s-a permis să continue tranzitarea canalului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3889 secunde