Incidente și accidente pe mări și oceane

339
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1552690609.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 12 martie 2019, mineralierul de mare capacitate "Vathy" a intrat în coliziune cu nava de pescuit "Zhejdaiyu 02611". Accidentul s-a petrecut în Marea Galbenă, într-o zonă situată la est de estuarul fluviului Yangtze. În urma impactului, pescadorul s-a scufundat. Dintre cei 14 pescari de la bord, doar doi au fost salvați.
x x x
Nava portcontainer "BF Pilipp" a lovit un remorcher care era acostat în portul Ravenna, Italia. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 13 martie 2019, în timpul manevrei de intrare în port. "BF Pilipp" a lovit remorcherul cu bulbul și i-a spart corpul în zona tancului de combustibil. Întreaga cantitate de motorină s-a scurs în apele mării. A fost lansată operațiunea de depoluare.
x x x
Pe data de 13 martie 2019, cargoul de mărfuri generale "Yusuf Celal", care era încărcat cu pietriș, a eșuat în Marea Marmara, în apropiere de Topagac, Turcia. Nava a suferit o spărtură și s-a scufundat, rămânând cu pupa afară din apă. Cei șase marinari de la bord sunt în siguranță și au fost transferați în cel mai apropiat port. (I.T.C.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2368 secunde