Incidente și accidente pe mări și oceane

176
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1540131516.jpg

Articole de la același autor

Nava costieră "Bonito", cu cel puțin 80 de oameni la bord, s-a răsturnat și s-a scufundat în zona de coastă a Honduras Gracias, la 60 de mile marine nord de Caratasca Bar, Caraibe. Accidentul s-a petrecut în dimineața de 18 octombrie 2018. Un număr de 76 de persoane au fost salvate. Este confirmată moartea a două persoane. Mai multe persoane sunt declarate dispărute.

x x x

Bulk carrier-ul "Ever Loading" a intrat în black-out (i s-a oprit motorul) în timpul tranzitării Strâmtorii Dardanele, în seara de 18 octombrie 2018. Nava plecase din Egipt spre Ucraina. Bulk carrier-ul a fost remorcat până în zona de ancorare Suluca, din estul Dardanelelor.

x x x

Portcontainerul "Ocean United" a intrat în coliziune cu ferry-boat-ul rapid "Fast Cat M11", în seara de 18 octombrie 2018, la sud de orașul Cebu, Filipine. Ferry-boat-ul cu 70 pasageri la bord urma să ajungă la Tubigon, Bohol. Trei pasageri au fost răniți. Ambele nave au suferit avarii la corp, dar au reușit să se întoarcă la Ceby. Acolo au fost reținute pentru investigații.

x x x

Cargoul de mărfuri generale "Yuan Hai 9" a raportat izbucnirea unui incendiu în suprastructură, în dimineața de 17 octombrie 2018. Nava se afla în Strâmtoarea Qiongzhou și se îndrepta spre Haikou, Insula Hainan, China. Mai multe nave SAR au fost trimise în ajutor. Focul a fost pus, în curând, sub control. Șapte dintre membrii echipajului cargoului au fost evacuați, iar opt au rămas la bord. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 21 Octombrie 2018
Stire din Economie : Două extrageri la Loteria bonurilor fiscale
Pagina a fost generata in 1.9482 secunde