Incidente și accidente pe mări și oceane

221
Incidente și accidente  pe mări și oceane - incidentepemari-1537189735.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Princess Vanessa" a fost surprins de taifunul Mangkhut. Nava a eșuat pe coasta de la Cavite, În Golful Manila, pe data de 15 septembrie 2018.

v v v

Nava offshore "Hai Yang Shi You 202", având 73 de persoane la bord, era ancorată, pe data de 16 septembrie 2018, la vest de Insula Dalajia, situată la nord-est de Hong Kong. Vasul a fost surprins de taifunul Mangkhut, iar ancora a început să grapeze fundul mării. Echipajul a solicitat ajutorul, întrucât nava era în pericol să eșueze pe coasta insulei stâncoase. Centrul de căutare și salvare de la Shenzhen a trimis în asistență câteva nave SAR. În cele din urmă, nava offshore a fost remorcată până în ape mai sigure.

v v v

În dimineața de 16 septembrie 2018, doi muncitori portuari s-au sufocat în magazia navei "Uni Fortiune". Vasul, încărcat cu spărturi de lemn, era acostat în portul Quy Nhon, din Vietnam. Colegii celor doi n-au îndrăznit să coboare să-i ajute și au dat alarma. Victimele au fost recuperate de salvatori după o oră, dar era prea târziu. Cei doi docheri au fost găsiți morți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4201 secunde