Incidente și accidente pe mări și oceane

248
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1531663763.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 13 iulie 2018, traulerul rusesc "Mirakh" a lovit nava frigorifică norvegiană "Silver Copenhagen". Incidentul a avut loc în apropierea Insulei Spietsbergen, Norvegia, în Marea Groenlandei. Ambele nave au suferit avarii ușoare, nefiind necesară asistența. 
★ ★ ★
Nava de pescuit taiwaneză "Hung Jung No. 101" a raportat un incendiu la bord, pe data de 12 iulie 2018. Vasul plutea la 350 mile marine, în largul coastei sud-africane, în Oceanul Indian. Nu există alte informații despre soarta navei. 
★ ★ ★
Nava portcontainer olandeză "Angeles" a eșuat în zona de ancorare a portului Pierto Cortes, Honduras, de pe coasta Caraibelor, după ce a stat la ancoră timp de două - trei ore. Cel mai probabil, incidentul s-a datorat faptului că ancora a grapat fundul mării. A fost solicitată intervenția salvatorilor pentru dezeșuarea navei.
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale "Taxiarchis" a intrat în black-out, la nord de Heraklion, Insula Creta, Grecia. Nava a cerut asistență și a fost remorcată până în portul Heraklion. Ea a fost reținută pentru a-și repara motorul și a fi inspectată de autoritățile portuare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7069 secunde