Incidente și accidente pe mări și oceane

301
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1531492040.jpg

Articole de la același autor

Traulerul spaniol "Dorneda" s-a răsturnat și s-a scufundat în Atlanticul de Sud, la 200 mile marine de coasta Argentinei. Incidentul a avut loc pe data de 11 iulie 2018. Se pare că traulerul s-a răsturnat în timpul operațiunii de traulare. 25 de membri ai echipajului au fost găsiți mai târziu pe plute și bărci de salvare, de unde au fost preluați de o navă de pescuit argentiniană, Un marinar a fost declarat mort, iar un altul a fost dat dispărut. Majoritatea membrilor echipajului sunt spanioli, printre ei fiind și marocani, peruani și indonezieni. 
x x x
Cargoul de mărfuri generale "Pasha" s-a înclinat brusc, pe un bord, în timp ce se afla în portul Tenes, din Algeria, dar nu s-a răsturnat. Incidentul s-a petrecut în timpul operațiunii de descărcare a cherestelei pe care nava a adus-o pentru fabrica de mobilier din localitate. 11 persoane, inclusiv 2 membri ai echipajului și 9 docheri au fost ușor răniți. Accidentul s-a petrecut din cauza proastei balastări pe timpul operațiunii de descărcare. 
x x x
Nava portcontainer "NP Lovegistics 2" a fost surprinsă de furtună în apele provinciei Trang, în apropierea insulei Koh Lao Liang, din Marea Andaman, în timp ce se deplasa spre portul Klang, din Malaezia. 16 containere au căzut în apele mării. Autoritățile locale au lansat operațiunea de recuperare a containerelor.
x x x
În după-amiaza zilei de 10 iulie 2018, un incendiu a izbucnit în magazia bulk carrier-ului japonez "Kouyou". Nava era acostată în portul Dordrecht, din Olanda. Incidentul s-a produs în timpul operațiunilor de încărcare.
x x x
La bordul unei nave de pescuit norvegiene, acostată în portul Montevideo, din Uruguay, a izbucnit un incendiu. Un navigator a fost spitalizat din cauza arsurilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7853 secunde