Incidente și accidente pe mări și oceane

254
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1525178035.jpg

Articole de la același autor

Justiția franceză îl va judeca pe căpitanul navei de croazieră "Azura". Acesta urmează să se prezinte în fața instanței penale, fiind acuzat că a încălcat legislația privind carburanții, în timpul escalei în Marsilia, în data de 29 martie 2018. Nava a folosit păcura cu un conținut de sulf de 1,68%, depășind limita legală de 1,5%. Căpitanul va fi arestat atunci când nava va ajunge în portul francez, pe 1 iunie, conform programului navei. Căpitanul ar putea fi pedepsit cu închisoare pe timp de un an plus o amendă de 200.000 de euro. El și-a recunoscut deja "crima". Ecologiștii sunt încântați de această perspectivă.
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale "Shengsong 618" s-a scufundat în estuarul râului Yangtze. Dintre cei șase marinari de la bord, trei au sărit în apă și s-au înecat. Alți trei s-au urcat pe cabina de comandă, care ieșea din apă și au fost salvați cu elicopterul.
★ ★ ★
Bulk-carrier-ul chinezesc "Ocean Treasure" a lovit cheul, în terminalul Santa Fe din portul General San Martin, din Argentina, în timpul unei manevre. Nava a lovit un container de pe dig și câteva construcții. Containerul, cu câțiva docheri pe el, a căzut în apă. Toți muncitorii au fost salvați, unii dintre ei suferind răni minore. În schimb, cheul și construcțiile au suferit avarii grave.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6307 secunde