Incidente și accidente pe mări și oceane

175
Incidente  și accidente  pe mări și oceane - incidentepemari-1508337178.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Quan Hai 88" a lansat semnalul de primejdie, în după-amiaza de 16 octombrie 2017, în timp ce se deplasa prin Strâmtoarea Taiwan. Nava a lovit roci subacvatice și a suferit o spărtură. În urma pătrunderii apei, cargoul s-a înclinat cu 20 de grade. Cei 16 membri ai echipajului au fost salvați de o ambarcațiune de patrulare. Accidentul a fost provocat de vremea furtunoasă și o eroare de navigație. "Quan Hai 88" are lungimea de 123 metri și este înmatriculat sub pavilion China.

v v v

Nava de pasageri "Saga Lejon" a fost achiziționată de un cumpărător suedez și urmează să servească ca ferry-boat în Africa de Vest. Respectivul cumpărător este suspectat că ar face trafic de imigranți ilegali. Nava a părăsit portul Karlskrona, însă a fost interceptată de Garda Suedeză de Coastă și adusă la Ystad, deoarece avea interdicție să părăsească portul. Motivul: îi lipseau o serie de documente, inclusiv certificatul privind statul de pavilion.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Ming An", cu 14 navi-gatori indonezieni la bord, a emis semnalul de primejdie pe data de 18 octombrie 2017, în timp ce se afla în Strâmtoarea Taiwan. Echipajul a abandonat nava, care se scufunda. Centrul de Căutare și Salvare local a trimis mai multe ambarcațiuni în ajutor. 13 marinari au fost recuperați imediat, iar unul, care fusese dat dispărut a fost salvat de o navă de pescuit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Un cargou a eșuat pe plaja Livorno
Pagina a fost generata in 0.4035 secunde