Incidente și accidente pe mări și oceane

194
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1507295825.jpg

Articole de la același autor

Tancul de produse petroliere vietnamez "Everrich 3" a intrat în coliziune cu distrugătorul "ROCS Tso Ying", pe data de 3 octombrie 2017, în Kaohsiung Harbor, Taiwan, în timp ce părăsea portul. În urma impactului, ambele nave s-au ales cu avarii serioase. Petrolierul a fost reținut pentru anchetă. 


x x x


Pe data de 3 octombrie 2017, portcontainerul german "Victoria Trader" s-a ciocnit cu un tanc chimic coreean în apropiere de Ulsan, Coreea de Sud. Ambele nave se deplasau în aceeași direcție. În urma impactului cele două nave au suferit pagube ușoare. 


x x x


Autoritățile egiptene sunt într-o poziție extrem de jenantă. Pe data de 11 august 2017, au capturat cargoul de mărfuri generale chinezesc "Jie ShunHUN, la sosirea în portul Ain Sukhna, de la Marea Roșie, după ce au fost avertizate de serviciile americane privind posibila existență a unor arme nord-coreene la bordul navei. Autoritățile vamale au găsit mai mult de 30.000 de grenade propulsate de rachete, produse în Coreea de Nord, ascunse sub coșurile de minereu de fier. Ulterior, Egiptul a fost nevoit să recunoască faptul că muniția a fost cumpărată chiar de el, în ciuda sancțiunilor ONU împotriva comerțului cu arme din Coreea de Nord. 


x x x


Cinci muncitori au decedat în încercarea de a repune în plutire nava "Sweet Istanbul", parțial scufundată lângă litoralul Tanjung Priok, Jakarta. Muncitorii s-au gazat de la pompele de gaze pe care le instalau la bord. Se pare că nava fusese scufundată în mod intenționat în afara portului, după incendiu sau alt accident major, ptrecut în 2015.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.5146 secunde