"Începem discuțiile cu grupurile din Opoziție pentru susținerea moțiunii de cenzură"

93
1

Articole de la același autor

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat azi că liberalii vor începe discuții cu toate grupurile parlamentare din Opoziție pentru susținerea moțiunii de cenzură pe care intenționează să o depună la Parlament.


"Astăzi (marți — n.r.) avem două întâlniri cu două grupuri parlamentare și o să vă anunțăm pe parcursul evoluțiilor acestor întâlniri. PNL va vorbi cu orice persoană interesată și preocupată de direcția în care merge România din cauza acestei majorități guvernamentale. Această majoritate a ratat tot ceea ce ținea de obiectivul de guvernare votat în campania electorală. Așadar, dacă putem stopa acest curs negativ pe care PSD și ALDE îl imprimă României prin majoritatea pe care o au și această guvernare, vom apela la toate căile posibile. Vom vorbi la nivel de județe cu parlamentarii votați de cetățenii din județele respective și vom vorbi cu toate grupurile parlamentare, cu excepția PSD, ca grup parlamentar", a spus Turcan la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că textul moțiunii de cenzură a fost schițat luni seară.

"Eu cred că în momentul în care încep discuțiile cu partidele de Opoziție, trebuie să pui pe masă și un text al moțiunii de cenzură. Acest text a fost creionat aseară și astăzi mai este îmbunătățit de colegii parlamentari, de aceea începem de astăzi discuțiile serioase. O moțiune de cenzură este un demers instituțional făcut de niște oameni de stat care doresc să oprească o guvernare coruptă și clientelară. Vom vorbi instituțional cu grupurile parlamentare și cu parlamentarii independenți situați în Opoziție. La nivel de parlamentari ai majorității vom purta discuții în special de la nivelul județelor, pentru că oamenii aceștia au ajuns în Parlament ca urmare a votului dat de cetățeni și mi s-ar părea normal ca în primul rând de la cei care i-au ales să plece semnalul că e nevoie ca în România să se restabilească o ordine instituțională, care este din ce în ce mai afectată de majoritatea PSD-ALDE", a menționat ea.


Comentează știrea

Gigi
14 noiembrie 2017
Cine ?

Ma , baieti ! Ma adresez liberalilor care mai vor , cumva , sa para ca fac treaba , pentru tara . Nu mai folositi maimuta asta pentru legatura cu masele . Este un prost comunicator . Vai steaua ei de pocnitoare politica 1

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6012 secunde