Ia fonduri nerambursabile și împădurește-ți terenul

513
Proiectele de finanțare aferente măsurii 221 - "Prima împădurire a terenurilor agricole" se depun luna aceasta, până pe 30 decembrie 2011. Documentația se înaintează angajaților Oficiului Județean Constanța al Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) zilnic, între orele 9.00 și 14.00. Ultima zi pentru depunere este 30 decembrie 2011, ora 12.00.

Prima împădurire a terenurilor agricole este destinată prevenirii pagubelor produse de factorii naturali dăunători, reducerii eroziunii solurilor, îmbunătățirii capacității de retenție a apei, creșterii calității aerului, dar și producerii de biomasă, inclusiv masă lemnoasă de calitate, prin menținerea sau creșterea biodiver-sității.

Solicitanții fondurilor nerambursabile pot fi persoanele fizice, inclusiv persoane fizice auto-rizate, persoanele juridice, grupurile sau asociațiile de persoane fizice sau juridice, precum și autoritățile publice locale deținătoare de teren agricol. Suprafața agricolă propusă pentru împădurire trebuie să fie de cel puțin 0,5 hectare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8643 secunde