Gheorghe Mihăilescu, noul director general al Romsilva

213
Gheorghe Mihăilescu, noul director general al Romsilva - gheorghemihailescu-1566734901.jpg

Articole de la același autor

Gheorghe Mihăilescu a fost numit, zilele trecute la conducerea executivă a Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva, pe o perioadă a mandatului ce se va încheia la 31 decembrie 2021, informează instituția, într-un comunicat de presă.


Numirea lui Mihăilescu a fost făcută de către membrii Consiliului de Administrație al RNP Romsilva.


Astfel, conducerea executivă a Romsilva va fi asigurată de Gheorghe Mihăilescu pentru un mandat în perioada 24 august 2019 - 31 decembrie 2021.


"Numirea directorului general al Romsilva s-a făcut în urma finalizării procedurii de recrutare și selecție a candidaților pentru postul de director general al Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, organizată de Consiliul de Administrație prin expertul în recrutare SC Pluri Consultants Romania. Procesul de recrutare și selecție s-a derulat conform OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu respectarea principiilor liberei competiții, nediscriminării, transparenței și asumării răspunderii și cu luarea în considerare a specificului și complexității activității regiei autonome, având ca scop identificarea, recrutarea și selectarea celui mai potrivit candidat pentru ocuparea postului de Director General al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva", precizează instituția. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3805 secunde