"Fluent în Finanțe". Cât de importantă este educația financiară

174

Articole recomandate

"Fluent în Finanțe", cel mai amplu program de educație financiară realizat la nivel național de Bursa de Valori București (BVB) și partenerii săi, a înregistrat o audiență cumulată de 16.500 de persoane la cele peste 250 de seminarii organizate în primii patru ani de derulare a programului, conform unui comunicat al Bursei, consultat de Agerpres. 


"Educația financiară este foarte importantă pentru orice persoană, indiferent dacă activează în domeniul financiar sau nu. Fiecare român trebuie să înțeleagă cum să-și gestioneze chibzuit banii și că, încă de la tinerețe, este esențial să-și planifice viitorul. 


În lumea financiară, timpul este unul dintre cei mai importanți aliați, iar educația financiară exact acest lucru ne învață: cum să folosim acest timp pentru a ne asigura un viitor liniștit financiar. «Fluent în Finanțe» alături de alte proiecte derulate de BVB împreună cu partenerii săi vizează atragerea unui număr cât mai mare de persoane către piața de capital, astfel încât economiile cât mai multor români să beneficieze de evoluțiile favorabile pe care piața de capital le oferă pe termen lung", a declarat Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori București. 


Programul "Fluent în Finanțe" a început în iulie 2015 și, în faza inițială, a vizat companiile interesate să ofere cursuri de educație financiară către angajați. După succesul înregistrat la nivel național, proiectul a fost extins în noiembrie 2015 către persoane fizice, în martie 2016 către elevi și studenți, iar în iunie 2016 către companiile listate pe bursă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4056 secunde