Florin Cîțu despre IMM Invest: "O să fie cel mai de succes proiect din ultimii 30 de ani"

190
Florin Cîțu despre IMM Invest:
Florin Cîțu a vorbit în cadrul unei întâlniri online cu membrii ai TNL despre IMM Invest. Ministrul de Finanțe spune că programul este unul de succes și a depășit orice demers similar făcut vreodată de PSD. "O să fie cel mai de succes proiect din ultimii 30 de ani", a spus Cîțu, conform Digi24.


"Cred că o să fie cel mai de succes proiect din ultimii 30 de ani. Deja sunt 2.355 de firme, de companii care au accesat bani prin IMM Invest, asta înseamnă că s-au consumat din cele 15 miliarde alocate, suma de 1,85 miliarde de lei. Ideea este alta - este un program care deja a depășit toate programele făcute de PSD în ultimul timp. Ei alocaseră acestui program, în trecut, 700 de milioane de lei vs. 15 miliarde de lei cât alocăm noi, iar noi deja am depășit 1,85 de miliarde din plafon. Mai mult, asta în condițiile în care pentru Startup Nation, de exemplu, plătim facturi și anul acesta, de acum doi ani neplătite", a spus Florin Cîțu.


Declarația ministrului de Finanțe a fost făcută în cadrul unei întâlniri online despre "finanțele publice în vremuri de criză", organizată de TNL și moderată de președintele TNL, Mara Mareș și prim-vicepreședintele TNL, Cosmin Sava.


Temele de discuție au vizat digitalizarea MFP/ANAF, stadiul IMM Invest, parteneriatul dintre instituțiile statului și antreprenori și măsurile fiscale bugetare luate în perioada epidemiei de COVID-19.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Iunie 2020
Stire din Economie : Euro a cedat 0,4% în lupta cu leul
Miercuri, 03 Iunie 2020
Stire din Economie : Rata șomajului a crescut
Pagina a fost generata in 0.8798 secunde