Felix Stroe a băgat Ministerul Transporturilor în viteză

485
Felix Stroe a băgat Ministerul Transporturilor în viteză - felixstroe-1509032443.jpg

Articole de la același autor

Felix Stroe a pornit cu avânt în mandatul de ministru al Transporturilor. De cum a preluat portofoliul ministerial, nu trece zi din calendar fără să nu urce într-un tren, fără să viziteze o gară sau șantierul unei autostrăzi, fără să demită unul sau doi șefi din companiile aflate în coordonarea ministerului, fără să se întâlnească cu patronatele din sector.

I-a promis primului ministru Mihai Tudose că în Ministerul Transporturilor se va munci de-acum înainte 30 de zile pe lună? Uite că se ține de cuvânt.

Pe 25 octombrie 2017, Stroe s-a întâlnit cu patronatele din transportul rutier. În cadrul întâlnirii, s-au discutat câteva teme de interes major pentru patronate, precum: simplificarea legislației existente, identificarea modalităților concrete pentru eliminarea pirateriei din transporturi, măsurile necesare pentru creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor. Totodată au fost discutate principalele direcții pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere a transportului de persoane și de mărfuri, dar și implementarea Strategiei Naționale pentru Siguranță Rutieră.

"Suntem aici să vă sprijinim, să vă dezvoltați ca să puteți să oferiți servicii de calitate, fie că vorbim de transportul de persoane, fie că vorbim de mărfuri. Ceea ce vă cer, în mod imperativ, este să respectați principiile de bază ale oricărui business: activitatea desfășurată să fie conform legii, să fie fiscalizată, transparentă și să respecte principiul concurenței. Cine respectă aceste cerințe are în mine un partener de dialog. Cine nu, va răspunde. Îmi doresc ca împreună cu dumneavoastră să scădem numărul accidentelor rutiere, să dezvoltăm infrastructura și industria în care activați. De aceea, vă invit la un dialog constructiv și deschis, la un schimb permanent de idei și soluții, atât de necesar acestui domeniu", a declarat ministrul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Octombrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.5161 secunde