EXPLOZIE PE UN VAPOR DANEZ, UNDE ESTE ANGAJAT ȘI UN MARINAR ROMÂN! Patru persoane date dispărute, nava abandonată

2054
1
EXPLOZIE PE UN VAPOR DANEZ, UNDE ESTE ANGAJAT ȘI UN MARINAR ROMÂN! Patru persoane date dispărute, nava abandonată - incendiunava-1520437854.jpg
Patru membri ai echipajului unei nave daneze au fost declarați dispăruți, după o explozie puternică la bord. Vasul este unul de transport marfă și aparține companiei daneze Maersk. Între cei 27 de membri ai echipajului se află și un cetățean român. Sindicatul Liber al Navigatorilor a aflat în exclusivitate, în urmă cu puțin timp, că navigatorul roman face parte dintre cei salvați, fiind în afara oricărui pericol.



Tragedia s-a petrecut în Oceanul Indian, la aproximativ 630 km de Insula Agatti, care aparține de India. Explozia a fost urmată de un incendiu violent, iar Garda de Coastă indiană a reușit să salveze 23 din cele 27 de persoane aflate la bordul vasului. Nava Maersk Honam a fost abandonată în flăcări, iar patru marinari au fost dați dispăruți, nefiind date publicității încă naționalitățile lor, informează romaniatv.ro.

Explozia a avut loc marți, la ora 15.20 GMT (ora 17.20, ora României). Nava de transport containere călătorea dinspre Singapore spre Suez. Operațiunile de salvare s-au încheiat în jurul orei 20.30 (ora României), când vaporul a fost părăsit. Doi dintre marinarii salvați au fost răniți.

Naționalitățile celor 27 de membri ai echipajului sunt: India (13), Filipine (9), România (1), Africa de Sud (1), Thailanda (2) și Marea Britanie (1). Nava transporta 7.860 de containere, iar toți clienții afectați vor fi contactați direct de compania de transport. Maersk Honam a fost construit în 2017 și navighează sub steagul statului Singapore.

Comentează știrea

Profu de engleza
9 martie 2018
Ai citit si nu ai inteles nimic nea reporterul

Vaporu e la.gradinita daca erai profi ai fi spus nava ... asta asa ca la facultatea lu matale e mai grele iar asa cum e el vapor nu e danez ... compania e daneză vaporu apartine companiei da el de fapt e înmatriculat intr o țară aici se pare ca e singapore deci corect este asa cum o navă aparținând unei companii daneze cu pavilion singapore a facut ce a facut... succes la gradi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5437 secunde