Evenimente dramatice pe mări și oceane

348
Evenimente dramatice pe mări și oceane - evenimentedramatice-1457885392.jpg

Articole de la același autor

Zece pirați înarmați aflați într-o ambarcațiune de mare viteză s-au apropiat și au deschis focul asupra unui tanc chimic, în apele nigeriene. Briganzii au urcat la bordul navei folosind un cârlig de abordaj și o scară. S-a dat alarma și o parte a echipajului s-a retras într-o încăpere specială. După o oră, pirații au părăsit nava luând cu ei patru ostateci. Echipajul rămas la bord a dus nava într-un port sigur. Potrivit publicației Trade Winds, este vorba de nava "Madonna 1", care era în drum spre Lagos.

v v v

Pe data de 12 martie 2016, remorcherul "Specialist" s-a ciocnit cu o barjă și s-a scufundat. Incidentul s-a petrecut pe râul Hudson, în apropiere de podul Tappan Zee, New York. Un marinar a murit în urma coliziunii, iar alți doi sunt dați dispăruți.

v v v

Nava portcontainer "TS Taipei" a eșuat în dimineața de 10 martie 2016, la aproximativ 300 de metri de Shimen, vârful de nord al Taiwanului, în timp ce se deplasa de la Keelung spre Hong Kong. Vasul a fost lovit de o furtună. Motorul i s-a defectat, iar sala mașinilor a fost inundată. Garda de Coasta a trimis un elicopter care i-a evacuat pe cei 21 de membri ai echipajului.

v v v

Bulk-carrier-ul "Tina" a fost arestat în Ennore, India, ca urmare a hotărârii instanței de judecată, la cererea STX Corporation, din Coreea de Sud. Proprietarul navei "uitase" să achite 115.039 dolari pentru aprovizionarea cu combustibil și nu mai răspundea la somațiile STX. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Martie 2016
Stire din Economie : Industriile mării - pe scurt
Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Economie : Tragedii și accidente navale
Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Economie : Incidente pe mările și oceanele lumii
Marţi, 01 Martie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mare
Pagina a fost generata in 0.6133 secunde