Eveniment important la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța

135
Eveniment important la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța - reuniunearesponsabililordesecuri-1567752625.jpg

Articole de la același autor

În perioada 2 – 6 septembrie 2019, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a organizat, în colaborare cu Asociația Aeroporturilor din România, cea de a XII-a ediție a reuniunii responsabililor de securitate aeronautică a aeroporturilor. În cadrul întâlnirii sunt dezbătute teme referitoare la:

- amenințările curente și imaginea riscului la nivel global;

- abordările comune ale cerințelor de securitate comunitare;

- securitatea cibernetică;

- activitățile curente desfășurate la nivelul Autorității Aeronautice Civile Române.

La întâlnire participă reprezentanți ai AACR, responsabili de securitate din cadrul aeroporturilor, reprezentanți Romatsa precum și alți specialiști în securitate aeronautică. Dezbaterile sunt conduse de Remus Mureșan – auditor de securitate a Aviației Civile și Bogdan – Ionuț Artagea – director general al Societății Naționale Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Discuțiile purtate vor contribui la identificarea celor mai bune practici la nivel național privind implementarea cerințelor de securitate și la familiarizarea cu cerințele de securitate comunitare din perspectiva modului de implementare și monitorizare la nivelul aeroporturilor din România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 06 Septembrie 2019
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 1.5316 secunde