Eveniment de promovare a transportului pe canalele navigabile

238
Eveniment de promovare a transportului pe canalele navigabile - evenimentdepromovare-1567632154.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile a organizat pe data de 3 septembrie 2019, la Budapesta, cea de-a treia ediție a evenimentului de promovare "Danube - Black Sea Canal meets Hungarian Partners", la care au participat mai mulți colaboratori din țările riverane Dunării. Delegația Administrației Canalelor Navigabile a fost condusă de directorul general, Daniel Georgescu, iar la eveniment au participat ambasadorul Republicii Moldova în Ungaria, Oleg Țulea, reprezentantul CNACN în Serbia, Vladan Misic, precum și reprezentantul CNACN în Ungaria, Laszlo Erdelyi.


În cursul aceleași zile, membrii delegației au participat la o discuție, la sediul Ambasadei României în Ungaria, cu ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României  în Ungaria, Marius Lazurca, și consilierul economic al ambasadei, Tullia Balla Imola. Discuțiile purtate au atins două subiecte: lărgirea ariei de interes a transporturilor navale, prin promovarea în Ungaria a activităților desfășurate pe Canalul Dunăre Marea Neagră și Poarta Albă Midia Năvodari; oportunitatea reprezentată de transportul de containere pe Dunăre care, spre deosebire de alte fluvii din Europa, nu a avut o amploare foarte mare până în prezent. 


În cadrul evenimentului "Danube - Black Sea Canal meets Hungarian Partners" a avut loc o sesiune de networking, în cadrul căreia au fost aduse în discuție obiectivele comune cu privire la dezvoltarea traficului intern și internațional de nave și mărfuri. Având în vedere numărul mare de parteneri din Ungaria și din țările riverane Dunării care se ocupă de transport și logistică, prezenți la eveniment, conducerea CNACN preconizează o intensificare a relațiilor comerciale între agenții economici implicați în traficul naval pe tronsonul Dunăre - portul Constanța și retur.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.553 secunde