EVAZIUNE FISCALĂ DE 300 LEI? SCAPI DE SANCȚIUNI

210
1
EVAZIUNE FISCALĂ DE 300 LEI? SCAPI DE SANCȚIUNI - evaziuneafiscalasub300-1427957920.jpg

Articole de la același autor

În ședința de guvern de astăzi, va fi citit în primă lectură un proiect de modificare a OUG nr. 91/2014, prin care se stabilește un prag de 300 de lei al diferențelor nefiscalizate, sub care nu se pot da sancțiuni. 


Peste acest prag, pe lângă amenda contravențională între 10.000 - 15.000 de lei, măsura suspendării se va lua doar dacă vinovatul nu acceptă plata a de zece ori suma nefiscalizata, dar nu mai puțin de 10.000 de lei, a declarat Gelu Stefan Diaconu, președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală. 


Comentează știrea

cornel
2 aprilie 2015
ce nenorociti...

pai daca javrele astea de guvernanti fac astfel de legi, hai sa vedem cum poate unul care si-a deschis o covrigarie, cu 3-4 angajati, sa plateasca in actualele conditii legislative, 3-4 salarii minime pe economie, taxe locale, tot felul de alte taxe indirecte, chirie, gaze, curent, spaga celor care controleaza, sa asigure toate cerintele legilor din romania fara a fi penalizati, indiferent cum. sunt cazuri cand patronii castiga mai putin ca angajatii. problema este ca astfel de firme sunt cu zecile de mii in romania, si de bine de rau, asigura locuri de munca pentru caateva sute de mii de oameni. pai daca si pe astia ii punem la zid.... bai guvernatilor, mica evaziune se duce tot in consum, ala care fura intr-o luna 500 de lei ii cheltuie in spermarketuri. in loc sa luati exemplul tarilor occidentale capitaliste, voi sunteti mai ordinari decat comunistii. asa e cand lucrezi toata viata la stat, te faci bogat pe spinarea statului si nu ai tremurat o data in viata ta ca trebuie sa platesti taxe si impozite pentru sumele furate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8171 secunde