Euro a revenit peste pragul de 1,20 dolari, pentru prima dată în ultimii doi ani

160
1
Euro a revenit peste pragul de 1,20 dolari, pentru prima dată în ultimii doi ani - euro-1504007483.jpg

Articole recomandate

Moneda euro a depășit, ieri, pentru prima dată începând cu ianuarie 2015, pragul de 1,20 dolari pentru un euro, creșterea dinamică din zona euro contrastând cu îngrijorările cu privire la SUA.

În jurul orei 8:10 GMT, moneda unică era cotată la 1,2070 dolari, față de 1,1978 dolari luni seara. După ce s-a apreciat cu peste 14% în raport cu dolarul în acest an, moneda euro a câștigat și mai mult teren în ultimele zile, pe fondul deprecierii dolarului în urma uraganului Harvey și a tirului cu rachetă balistică efectuat de Coreea de Nord deasupra Japoniei. Bancute scolare

Analiștii sunt de părere că moneda europeană s-a apreciat deoarece investitorii consideră că dolarul nu mai este un activ sigur față de factorul nord-coreean. În plus, piețele financiare sunt îngrijorate și de situația fiscală de la Washington, în condițiile în care, la finele lunii septembrie sau începutul lunii octombrie, ar urma să fie atinse plafoanele pentru bugetul și datoria publică a SUA.

Comentează știrea

ALVARADO SERGIO CARLOS
31 august 2017
Oferta de împrumut în decurs de 2 până la 24 de ore

NEVOIE DE CREDIT FINANCIAR URGENT? V-AI FOST DENIATĂ DE BĂNCILE ÎN CĂ DUMNEAVOASTRĂ VĂ OBȚINE ÎMPRUMUTUL, DOBÂNDUL DATORIEI ȘI LOCUINȚEI, NU LUAȚI NICIODATĂ. * Transfer rapid și rapid în contul dvs. bancar * Rambursarea începe opt luni după ce ați primit banii În contul dvs. bancar * Rată scăzută a dobânzii de 2% * Rambursarea termenului pe termen lung (1-30 ani) * Condiții de împrumut flexibil și plăți lunare * Aplicați - Obțineți aprobarea - Contul creditat cu suma împrumutului ================================ Vă rugăm să ne contactați cu această corespondență   ([email protected]).

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iulie 2017
Stire din Economie : Leul încheie săptămâna în forță
Miercuri, 12 Iulie 2017
Stire din Economie : Leul e pe cai mari
Pagina a fost generata in 0.3809 secunde