Epidemia afectează și turismul! Pachete de călătorie, anulate

de Cuget Liber Luni, 24 Februarie 2020 183
Touroperatorul IRI Travel, care are oferte către nordul Italiei și Austria, a anunțat luni că a decis că nu va mai vinde pachete turistice către Italia și alte state expuse epidemiei de coronavirus, oprind operațiunile către aceste țări timp de o lună, relatează Agerpres. În prezent, IRI Travel are oferte către nordul Italiei, pachete către cele mai cunoscute destinații de schi, dar și către Austria care tocmai a anunțat că oprește anumite operațiuni de transport care vin din această țară.

„Am luat această decizie pentru că nu dorim să contribuim la răspândirea epidemiei de coronavirus. Prețuim mai mult sănătatea turiștilor noștri pe care nu dorim să-i expunem anumitor riscuri doar de dragul profitului. De asemenea, dorim să ne protejăm și angajații care se deplasau către astfel de destinații”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Directorul companiei a mai precizat că, până la orele 14.00, toate ofertele către destinațiile cu risc mare de infecție vor fi scoase de pe site, iar partenerii din țară vor fi anunțați că pentru o lună de zile, ofertele de acest gen nu vor mai fi disponibile. „Către Italia avem oferte pentru 12 regiuni, majoritatea acestora fiind în nordul țării. Mai mult, dacă acest fenomen contagios va continua ne gândim să impunem aceleași măsuri și pentru destinațiile dfe vară din sudul Italiei”, a mai afirmat Lucian Bădîrcea. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Economie

azi, ora 18:33

Ultima oră

Titlurile zilei