Distincție de excelență pentru Comat Constanța, la împlinirea a 70 de ani

352
Distincție de excelență pentru Comat Constanța, la împlinirea a 70 de ani - distrinctiedeexcelentacomat1-1561329034.jpg

Articole de la același autor

Dănuț Jugănaru - directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a deschis momentul acordării premiilor de excelență, în cadrul Balului oamenilor de afaceri, cu următoarele cuvinte: "Ne-am gândit ca, la această ediție, să premiem firmele nou înființate în ultimii ani, care au avut rezultate deosebite ca cifră de afaceri și ca profit".
Premiul special pentru start-up-uri a fost acordat firmelor Sevda Diamonds și Paradis Vacanțe de Vis, care au luat naștere în 2016. 


Premiul special pentru cel mai popular club din județ i-a fost decernat firmei Fratelli Constanța și Mamaia, iar societății Pescăria lui Matei, i-a revenit Premiul special pentru cel mai popular restaurant din județul Constanța.
În finalul ceremoniei de premiere, Dănuț Jugănaru a anunțat: "Astăzi avem o mare aniversare printre invitații prezenți la bal. Este vorba de marea familie Comat Constanța, care împlinește frumoasa vârstă de 70 de ani. Le mulțumim pentru că au fost alături de noi!".


În semn de prețuire, Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța și al Camerei de Comerț și Industrie a României, i-a înmânat lui Gheorghe Ciurea, președintele grupului de firme Comat Constanța, Distincția de excelență pentru întreaga activitate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7719 secunde