"Dacia Evolution+", noul concept de inovație în showroom-urile Dacia

178

Articole de la același autor

Din dorința de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite clienților săi, Dacia a pregătit un amplu demers de modernizare a rețelei sale comerciale din România.

Obiectivul este acela de a face ca showroom-urile Dacia să devină cât mai primitoare și mai bine adaptate la așteptările clienților.

Începând din luna iunie a anului trecut și până acum, 40 de showroom-uri au fost deja reamenajate și aduse la noul standard, cunoscut sub numele de "Dacia Evolution+".

Noul concept de showroom aduce o evoluție importantă a ambianței din interiorul spațiilor de expunere a vehiculelor și o îmbunătățire a condițiilor de primire a clienților.

v v v

Conceptul "Dacia Evolution+" include mobilierul nou, modern, prezența unei zone de tip lounge și a unui spațiu pentru copii. Prezentarea detaliată și accesibilă a serviciilor propuse și a diferitelor oferte de finanțare sunt tot atâtea elemente destinate să asigure o interacțiune mai profesionistă și mai eficientă cu clienții.

La rândul lor, atelierele service dispun de acum de o zonă dedicată primirii clienților în timpul recepției vehiculelor.

Proiectul se va aplica și anul următor, la celelalte showroom-uri, astfel încât, la începutul anului 2017, întreaga rețea să fie adusă la noul standard. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9951 secunde