Dacia a lansat versiunea de top a modelului Logan

319
Dacia a lansat versiunea de top a modelului Logan - dacia-1445618075.jpg

Articole recomandate

Dacia a lansat o nouă versiune de top a modelului Logan, Prestige, la prețuri de 9.600 euro pentru varianta cu motorizare pe benzină, respectiv 11.700 euro pentru cea pe motorină.


Pe lista echipamentelor de care dispune Prestige se regăsesc sis-temul de climatizare cu reglare automată, comenzi ale geamurilor electrice pe portiere, un nou design interior, cu o planșă de bord echipată cu aeratoare centrale dreptunghiu-lare, o tapițerie cu design nou, semnalizatoare pe oglinzile retro-vizoare exterioare, sistem multimedia și de navigație MediaNav și proiectoare dublu optice.


Noua versiune Logan Prestige va fi disponibilă în două versiuni de motorizare, ambele răspunzând normei Euro 6 și care constituie în același timp cele mai solicitate propulsoare de către clienții gamei Logan.


Cele două versiuni sunt motorul pe benzină de 1.2 litri și 16 supape, de 73 CP, precum și propulsorul diesel 1.5 dCi de 75 CP. Prețurile de achiziție al noii versiuni de echipare de top sunt de 9.600 de euro cu TVA în cazul moto-rizării pe benzină și de 11.700 de euro cu TVA în versiunea diesel.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4105 secunde