Dacă vreți să mergeți la Fiscul constănțean, programați-vă vizita online!

178
Dacă vreți să mergeți la Fiscul constănțean, programați-vă vizita online! - dacavretismergetilafisculconstan-1593440205.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 15 iunie 2020, la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța a devenit operațional serviciul de programări on-line.

Contribuabilii care se programează on-line vor fi primiți într-un spațiu dedicat, la ora aleasă de contribuabil, de structura care este responsabilă cu soluționarea solicitării contribuabilului. Toate măsurile de protecție și igienizare vor fi respectate atât de către personalul angajat, cât și de către contribuabili.

Accesul contribuabililor care solicită întâlniri va fi permis în cadrul AJFP Constanța din bulevardul I. Gh. Duca nr.18, etajul I, camera 13 sau bulevardul Tomis nr. 312A, parter, camera 4, după efectuarea operațiunii de termometrizare. Portul măștii de protecție sanitară este obligatoriu.

Contribuabilii care se vor programa on-line vor fi primiți de personal de specialitate din cadrul următoarelor structuri: declarații fiscale persoane fizice, declarații fiscale persoane juridice, evidență pe plătitor persoane fizice, evidență pe plătitor persoane juridice, avize și autorizații (case de marcat), executare silită persoane fizice, executare silită persoane juridice, cazier fiscal, asistență contribuabili, evitarea dublei impuneri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3922 secunde