Cursă cu kaiace, în premieră, pe Canalul Dunăre - Marea Neagră

225
Cursă cu kaiace, în premieră, pe Canalul Dunăre - Marea Neagră - cursacucaiacepecanaluldunare8211-1558645207.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia aniversării celor 35 de ani de exploatare a Canalului Dunăre - Marea Neagră, kaiaciștii de la Asociația Club Sportiv Nautic Mila 80 Galați și Imbold Galați vor organiza, în perioada 24 - 26 mai, în parteneriat cu Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile, evenimentul "Cursa Canal Dunăre - Marea Neagră". 


Pentru acest eveniment, în premieră pe canalul Dunăre - Marea Neagră, și-au anunțat participarea sportivi din România și din străinătate. 


Astăzi, la ora 18, în Cernavodă se va instala tabăra unde se vor aduna participanții la cursă. A doua zi, sâmbătă, 25 mai, la ora 7.30, se va da startul de pe malul Dunării, în amonte de podul Anghel Saligny. Acolo se vor grupa toți participanții, pentru a se pregăti să intre în ecluză. La ora 8.00, este planificată intrarea tuturor ambarcațiunilor în ecluza Cernavodă Canal Dunăre - Marea Neagră, eveniment care se va realiza în premieră națională. 


După parcurgerea traseului, participanții se vor opri pentru înnoptare în localitatea Poarta Albă, pe brațul Midia Năvodari (la monumentul memorial de la Poarta Albă). Pe 26 mai, la ora 9, este programată plecarea de pe brațul Midia Năvodari către Agigea. Înainte de ecluză, la sediul Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile, pe partea dreaptă a canalului, va fi finalizată cursa. 


La finalul cursei, în jurul orei 14.30, sportivii vor fi medaliați de conducerea companiei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3528 secunde