Curs de formare a auditorilor interni

171

Articole de la același autor

Luna aceasta, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), în colaborare cu SGS România, organizează un nou curs cu tema: "Formarea auditorilor interni ai sistemului de management al energiei, construit în conformitate cu cerințele ISO 50001". Acesta se desfășoară în perioada 26 - 28 iunie, în sala de conferințe a CCINA Constanța, între orele 9.00 - 18.00.

"Cursul urmărește înțelegerea cerințelor standardului de referință pentru sistemele de management al energiei, ISO 50001, din perspectiva celor care evaluează sistemul și cunoașterea, precum și înțelegerea terminologiei specifice, a principiilor și a tehnicilor utilizate în procesul de audit", explică organizatorii.

Grupul țintă este format din responsabili / manageri energetici, responsabili pentru sistemul de management al mediului, auditori interni formați pentru alte tipuri de sisteme de management, consul-tanți în domeniul energiei.

Pe parcursul celor trei zile de curs vor avea loc prezentări teo-retice, dar și studii de caz și simulări de audit, exerciții efectuate în echipă.

Potrivit organizatorilor, evaluarea cursanților are două componente: evaluarea continuă pe durata cursului, atât pe baza exercițiilor individuale, cât și de grup, precum și o evaluare finală, pe bază de test scris. Apoi, în funcție de rezultatele evaluării se va emite pentru fiecare participant un certificat de absolvire în limba română, eliberat de SGS România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5476 secunde