Curs de agricultură ecologică, la CCINA

275
Curs de agricultură ecologică, la CCINA - cursdeagricultura-1509721677.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în parteneriat cu agenția de training Creative Business Management, un curs de agricultură ecologică. Acesta se va desfășura la sediul CCINA, în perioada 25 - 28 noiembrie 2017.

Constănțenii vor avea la dispoziție patru zile de formare în creșterea animalelor în sistem ecologic, cultura plantelor ecologice și certificarea fermelor bio. În ultima zi, cursanții se vor deplasa la o fermă ecologică din județ. Cei ce sunt la început de drum în agricultura bio își vor putea însuși noțiunile de bază din creșterea animalelor și cultura plantelor în sistem ecologic, iar fermierii cu experiență vor identifica noi oportunități de afaceri în domeniu.

La finalul programului de formare, în urma unui examen de specialitate, absolvenții vor primi un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, pentru "Operator în ferme ecologice mixte", cod COR: 314205. Cei ce vor obține acest certificat vor putea accesa proiecte susținute din fonduri europene cu ajutorul diplomei și vor avea posibilitatea de a obține finanțare externă.

Pentru mai multe detalii privind înscrierea, doritorii se pot adresa la numerele de telefon 0241/619854, int.225/221, persoana de contact: Carmen Grigor, telefon 0723430256 sau pe email: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Octombrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.4839 secunde