Curs autorizat de manager responsabilitate socială

77

Articole de la același autor

În perioada 24 - 26 iulie 2013, la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) se desfășoară un curs autorizat de manager responsabilitate socială, organizat de CCINA prin Biroul de Asistență pentru Responsabilitatea Socială a Întreprin-derilor, în colaborare cu ECOSISTEMI Italia și Camera de Comerț și Industrie a României.

Acesta se va desfășura pe durata a trei zile, între orele 9.30 - 16.30.

"O afacere responsabilă înseamnă inovare, eco - eficiență, o mai bună gestionare a riscurilor, atragerea clienților, productivitatea angajaților, o relație bună cu autoritățile etc. Prin implementarea conceptului de responsabilitate socială în cadrul firmei vă veți spori reputația companiei și competitivitatea prin pătrunderea pe noi piețe, dominate de produse «curate» din punct de vedere ecologic, crește participarea angajaților la procesul decizional, crește productivitatea și calitatea producției și se va relaționa mai bine cu partenerii sociali, cât și cu comunitatea. O firmă responsabilă din punct de vedere social are posibilitatea de a realiza afaceri sigure și de lungă durată", explică organizatorii.

Formatorii sunt experți cu o vastă experiență în domeniul responsabilității sociale a întreprinderilor: Gaetano Casale - expert RSI cu peste șapte ani de experiență și Ana - Maria Pălăduș - expert RSI experiență de peste cinci ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Iunie 2013
Stire din Economie : Misiune economică în SUA
Pagina a fost generata in 0.3166 secunde