Credite pentru femeile antreprenor din România

309
Credite pentru femeile antreprenor din România - creditefemeiantreprenor-1547138235.jpg

Articole de la același autor

Banca Europeană de Investiții (BEI) îi acordă lui Garanti Bank România un credit de 22,3 milioane de euro, pentru a sprijini întreprinderile din țara noastră. O sumă de 5 milioane de euro din totalul împrumutului este dedicată femeilor antreprenor. La aceasta, Garanti Bank adaugă alte 5 milioane de euro. Tranzacția este susținută de Fondul european pentru investiții strategice (EFSI), pilonul financiar al Planului de investiții pentru Europa sau "Planul Juncker".

Tranșa de împrumut va fi oferită femeilor antreprenor care reprezintă întreprinderi mici și mijlocii. Pentru a putea accesa împrumutul, companiile trebuie să fie deținute în proporție de peste 50% de una sau mai multe femei, iar o femeie să aibă să aibă calitate de șef al companiei

Comisarul european pentru politica regională, Corina Crețu, a declarat: "Mă bucur foarte mult că Planul Juncker acordă o mână de ajutor femeilor antreprenor din România, ajutându-le să-și exprime talentele și să-și transforme ideile în proiecte concrete. Acordându-le femeilor mijloacele financiare necesare, economia României va avea avea de profitat. Salut acest nou acord și sper să văd mult mai multe astfel în viitor".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Creșterea PIB a fost de 4,3% în 2018
Vineri, 11 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.8982 secunde